Personvern

Takk for at du besøker våre nettsider.

Disse personvernregler og vilkår gjelder for våre nettsider som du besøker nå, og IbsenHellesylt-app mobilapplikasjon. Disse vilkårene gjelder for alle besøkende, brukere og andre som har tilgang til eller bruker tjenesten.

Åndsverk

Tjenesten og dens opprinnelige innhold, funksjoner og funksjonalitet er og vil forbli den eksklusive eiendommen til IbsenHellesylt UB og deres lisensgivere. Tjenesten er beskyttet av opphavsrett, varemerke og andre lover i både Norge og utenlandske land.

Vårt varemerker kan ikke brukes i forbindelse med noen produkter eller tjenester uten skriftlig samtykke fra IbsenHellesylt UB

Personvern

IbsenHellesylt UB samler ikke inn personlig informasjon om deg som bruker av IbsenHellesylt-app.

Statistikk / Loggdata

Vi samler ikke inn statistikk om bruk av våre tjenester.

Lenker til andre sine nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder eller tjenester som ikke eies eller kontrolleres av IbsenHellesylt UB. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted.

IbsenHellesylt UB har ingen kontroll over, og påtar seg ikke ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester. Du aksepterer at IbsenHellesylt UB ikke direkte eller indirekte er ansvarlig for skader eller tap som er påstått å være forårsaket i forbindelse med bruk av slikt innhold, varer eller tjenester.

Vi anbefaler på det sterkeste at du leser vilkårene og personvernreglene til tredjeparts nettsteder eller tjenester du besøker.

Ansvarsfraskrivelse

Tjenestene er tilgjengelige “Som-det-er”. Din tilgang til og bruk av tjenestene eller innholdet er på egen risiko. Du forstår og godtar at Tjenestene leveres til deg på en “Som-det-er” og “Som-tilgjengelig”.

Endringer

Vi kan oppdatere våre personvernregler og vilkår fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn de nye på denne siden, og er effektive når de er publisert her.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål vedrørende personvern og vilkår kan du kontakte oss her: Send e-post